De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's
NO
MP

MC
ContactContactgegevens

De Dagtoertaxi
Eigenaar/chauffeur Marius Hovius
Cornelis van Rijplantsoen 42
NL - 1063 MC Amsterdam

Telefoon: 020-6134561 (ma-vr/9-19 uur)

Email: dagtoer@planet.nlBeperkte bereikbaarheid

Omdat De Dagtoertaxi geen centrale of secretariaat heeft, wordt u verzocht zoveel mogelijk per email contact op te nemen.
Alle emails worden in principe binnen 24 uur beantwoord (behalve in het weekend).

De Dagtoertaxi is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 19:00 uur via het bovenstaande nummer. Bij afwezigheid tijdens de genoemde uren staat de telefoon doorgeschakeld naar de chauffeur.
Als het voor hem onderweg tijdelijk niet mogelijk is om u te woord te staan kunt u een bericht inspreken, waarna u op korte termijn zult worden teruggebeld.Taxi niet beschikbaar?

Mocht u in de agenda hebben vastgesteld dat de door u gewenste datum en tijd niet meer vrij is, dan kan De Dagtoertaxi, die ervoor heeft gekozen geen samenwerkingsverbanden met andere taxibedrijven aan te gaan, u helaas niet verder adviseren of voor u bemiddelen.

In een dergelijke situatie kan wellicht de website  www.servirevervoer.nl  uitkomst bieden. Dit bedrijf biedt vergelijkbare diensten aan (voor 1-8 personen), maar hanteert hogere tarieven.
1005
Heeft u de beschikbaarheid van de taxi al gecheckt voor de door u gewenste datum en tijd?
HEEFT U DE BESCHIKBAARHEID VAN DE TAXI  AL BEKEKEN?

Check via de agenda-link hiernaast of de taxi op de door u gewenste datum en tijd nog vrij is. Zoniet, lees dan de info onderaan de pagina.
AGENDA
Vakantiesluiting 13-9 t/m 30-9-18
Opheffing De Dagtoertaxi per 1-11-18