De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's
NO
Meerdaagse taxihuur


Voor wie er op privébasis eens een paar dagen zorgeloos uit wil is er de mogelijkheid om De Dagtoertaxi te reserveren voor 2 tot 5-daagse taxihuur op maat met begeleiding (bij tijdige reservering en afhankelijk van de agenda).


Bij deze variant vervoert de taxi u niet alleen naar en vanaf uw bestemming (direct of langs een toeristische route met stops), maar blijft hij tijdens uw hele verblijf ook ter plekke voor u beschikbaar en kunt u onbeperkt gebruik maken van de begeleiding door de chauffeur.
De kosten voor uw eigen accomodatie zijn niet inbegrepen, maar de chauffeur kan u wel helpen bij het vinden van een accomodatie die past bij uw wensen en deze (onder bepaalde voorwaarden) voor u reserveren. Ook kan hij een reisprogramma op maat samenstellen.


Tarieven

De meerdaagse huurprijs bestaat uit een basisprijs voor de eerste dag die overeenkomt met de enkele rit prijs naar uw bestemming (echter met een minimum van € 200) plus een vast bedrag van € 150 voor iedere volgende dag, inclusief de terugreisdag.

De meerdaagse huurprijs omvat alle reiskilometers (heen en terug), uren, begeleiding, voorbereidingen, verblijfkosten voor de chauffeur en aanvullend taxivervoer ter plekke tot 50 kilometer per vervolgdag. Niet inbegrepen zijn alle kilometers daarboven (€ 0,40 p/km), tol- en veergelden, uw eigen verblijfkosten, consumpties en entreegelden. Tijdens begeleiding betaalt u ook voor de chauffeur alle consumpties en entreegelden plus eventuele parkeerkosten.

De chauffeur verblijft en eet in principe op een andere plek dan uzelf. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de prijs van € 150 per extra dag. Het is echter ook mogelijk dat de chauffeur -voor uw rekening- in dezelfde accomodatie logeert als uzelf en/of de warme maaltijden samen met u gebruikt. In dat geval wordt de prijs per extra dag verlaagd met € 35 per uitgespaarde overnachting en/of € 15 per uitgespaarde warme maaltijd.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW en zijn geldig voor 1 tot 4 personen samen.
Ook kunt u zonder meerprijs een huisdier meenemen (mits dit ook in uw hotel welkom is).


Prijsvoorbeelden

Hieronder vindt u voorbeelden van meerdaagse huurprijzen vanaf Amsterdam.
De prijzen omvatten de heen- en terugreis, een aangegeven aantal extra kilometers ter plekke, de verblijfkosten van de chauffeur en begeleiding onderweg.
Niet inbegrepen zijn uw eigen verblijfkosten en overige persoonlijke uitgaven, tol- en veerkosten, externe bijkomende kosten voor de chauffeur tijdens eventuele begeleiding.
 
  Aantal dagen (incl. reisdagen): 

2
dagen

incl. 50 km
ter plekke

3
dagen

incl. 100 km
ter plekke

4
dagen

incl. 150 km
ter plekke

5
dagen

incl. 200 km
ter plekke
  Veluwe, Twente/Achterhoek, Drente
350
500
650
800
  Zuid Limburg (Vaals)
374
524
674
824
  Vlaanderen (Brugge/Knokke)
394
544
694
844
  Eifel (Monschau)
404
554
704
854
  Ardennen (Spa)
407
557
707
857
  Teutoburger woud (Bielefeld)
--
576
727
876
  Sauerland (Winterberg)
--
617
767
917