De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's
NO
MP

MC
Bedrijfsgegevens

De Dagtoertaxi is in 2003 opgericht als eenmanszaak op naam van J.M. Hovius, taxivergunning P37608, KvK A'dam 34187677.


Ophaalregio

Bij een enkele rit vanaf 50 km moet het begin- f eindpunt liggen in de wijde regio Amsterdam (maximaal 50 kilometer vanaf postcode 1063 MC). Voor dagretours en daghuur moet het begin- n eindpunt in deze regio liggen. Bij zeer lange ritten en/of tegen bijbetaling kunnen in overleg deze criteria worden verruimd. 


Beschikbaarheid

De taxi is, binnen de mogelijkheden van de agenda en de regels voor rij- en rusttijden, op reservering beschikbaar op 5 wisselende dagen per week tussen 8:00 en 24:00 uur. Check de actuele beschikbaarheid via de link agenda.


Prijsafspraken en meter

Voor taxidiensten vanaf 50 km wordt vooraf een gunstige vaste prijsafspraak overeengekomen en wordt geen gebruik gemaakt van de taximeter (wel van de Boordcomputer Taxi en een bon-printer). Op verzoek is het wel mogelijk om op de meter te rijden en af te rekenen (metertarieven: 2,65 start / 1,85 p/km / 0,32 p/min).

Als bij een prijsafspraak de passagier onderweg verzoekt om de rit te verlengen, zal de prijsafspraak hierop worden aangepast. Vertragingen door overmacht (bv. files of omleidingen) hebben geen invloed op een gemaakte prijsafspraak, maar wel op de meterprijs.


Betaalwijze

Betaling is mogelijk met bankkaarten met Maestro of V-pay logo of in contanten (biljetten van maximaal 100).  Ook MasterCard en Visa worden geaccepteerd, echter met een toeslag van 2% voor passagiers uit landen die zijn aangesloten bij SEPA (waaronder ook Nederland).
Voor vaste of zakelijke klanten met een bankrekening in n van de SEPA-landen is tevens betaling op rekening mogelijk (betaaltermijn 30 dagen).


Algemene Voorwaarden

De Dagtoertaxi hanteert de Algemene Voorwaarden Taxivervoer (zoals gedeponeerd op 22-6-2006). Klik hier voor een weergave.


Aanvullende regels voor luchthavenvervoer

Definitieve reservering is pas mogelijk zodra de definitieve vluchtgegevens bekend zijn.
In geval van overmacht vervalt de aangegane overeenkomst zonder dat partijen elkaar een vegoeding verschuldigd zijn. Dit is het geval als de geplande vluchttijd na reservering wordt gewijzigd in een tijd waarop de taxi niet beschikbaar is, of als de passagiers door vertraging niet binnen 2,5 uur na de geplande landingstijd in de aankomsthal zijn en de taxi niet langer kan blijven wachten.
Eventuele parkeerkosten bij het ophalen vanaf een luchthaven zijn tot 5,00 bij de ritprijs inbegrepen. Het meerdere komt voor rekening van de klant.


Klachtenregeling

De Dagtoertaxi is aangesloten bij de Geschillencommissie Taxi. Klachten kunt u rechtstreeks bij De Dagtoertaxi indienen of via www.taxiklacht.nl, telefoon 0900-2021881.


Privacyverklaring

Met het oog op de inwerkingtreding van de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018 heeft De Dagtoertaxi per 2 mei 2018 een privacyverklaring die u kunt inzien door hier te klikken.
Praktische informatie

Deze pagina bestaat uit de volgende onderdelen.
Klik op een link om in n keer naar het onderwerp van uw keuze te gaan.