De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's
NO
Schiphol >100 km


Dankzij een extra korting van 10% op binnenlands Schipholvervoer vanaf 100 kilometer is De Dagtoertaxi voor deze lange afstanden één van de goedkoopste Schipholtaxi's voor overdag en 's avonds.Gereduceerd tarief vanaf 100 km

Het gereduceerde tarief voor binnenlands Schipholvervoer vanaf 100 kilometer bedraagt € 110 voor de eerste 100 km en € 0,72 p/km daarna (zie prijsvoorbeelden hieronder).

De prijzen gelden per enkele rit. Bij een retourboeking betaalt u tweemaal de enkele rit prijs.Beperkingen


De taxi is nooit 's-nachts beschikbaar en moet ruim van tevoren worden gereserveerd (mits nog beschikbaar). Check altijd eerst de beschikbaarheid via de agenda-link.

De korting is niet geldig voor Schipholvervoer over afstanden tussen 50 en 100 kilometer.
Dit vervoer is wel mogelijk, maar wordt vaak goedkoper aangeboden door gespecialiseerde Schipholtaxibedrijven, die hun taxi's hiervoor efficienter kunnen inzetten.

De korting van 10% geldt evenmin voor Schipholvervoer naar of vanuit het buitenland, maar omdat de meeste Schipholtaxi's voor buitenlandse ritten hun normale (hoge) tarieven rekenen, is De Dagtoertaxi hiervoor meestal wél aanzienlijk voordeliger.

Schipholvervoer over afstanden tot 50 kilometer is nooit mogelijk. Dit betekent dus ook dat De Dagtoertaxi
geen Schipholvervoer naar of vanaf Amsterdam aanbiedt.Prijsvoorbeelden vanaf 100 km

Hieronder vindt u in de linkerkolom voorbeelden van gereduceerde enkele rit prijzen naar of vanaf ruim 200 plaatsen in Nederland. Vermeld zijn alle plaatsen vanaf 100 km die een HEMA-vestiging hebben, zodat er altijd wel een plaats in uw omgeving bij staat.

In de rechterkolom vindt u voorbeelden van Schipholprijzen naar of vanaf een aantal steden in het  buitenland. De buitenlandse prijzen zijn gebaseerd op het gewone enkele rit tarief.

Alle prijzen zijn voor privévervoer van 1-4 personen en inclusief 6% BTW.  Enkele rit 1-4 personen naar of vanaf Schiphol (>100 km)
  
 
   BINNENLAND

          
      BUITENLAND

      Antwerpen
      Brugge
      Brussel
      Charleroi
      Gent
      Knokke
      Luik
      Namen

      Bremen
      Dusseldorf
      Frankfurt
      Hamburg
      Keulen

      Luxemburg
    
     


162
223
202
245
201
223
228
241

318
216
380
402
247

353
Geen Schipholvervoer
naar/vanaf Amsterdam